anlita en städfirma för hemstädning i toppklass

Hemstädning – Få ut det mesta av denna städtjänst

Vanligtvis är städtjänster prisvärda och det gör det lättare för dig att koncentrera dig på viktigare saker. När du har hittat ett städföretag i Falun som kan hjälpa dig, är här några idéer för att göra det bästa utav din hemstädning.

Ta och ordna ett möte innan hemstädningen

Välj en dag som passar bäst för dig och ring i förväg för att boka en tid. Om du planerar att ha en fest och vill att saker ska se bra ut, försök att ställa fram saker och ting dagen innan. Om du vill ha hjälp med att städa efter festen, schemalägg för nästa dag. Du kommer förmodligen att behöva vara där i början för att ge dem tillgång till huset, så välj en tid som du kan vara hemma. Vanligtvis kommer du inte vara det för hemstädning.

Ta fram en städlista

Det hjälper att ha en lista på saker som är viktigast för dig. Städningen har oftast en tidsgräns och du vill se till att problemområden tas hand om först. Typiskt gäller detta badrum och kök, och är de delar av hemmet som behöver mest uppmärksamhet. Du kan göra en anteckning om detta samt andra viktiga saker att göra. Har du ett rum som inte behöver städas? Lämna en notis om detta och låt dem veta att de kan hoppa över det området och fokusera på något annat.

Rensa upp innan din hemstädning

Gå igenom huset och rensa rent på leksaker och annat som kan vara i vägen för städningen. Ha golvet redo för att dammsugas. Se till att ta bort leksaker och kläder. Detta ger städpersonalen mer tid åt husrengöring eftersom de inte behöver spendera tid plocka upp all röra. Om du vill att dina sängkläder byts ut, ha dem tillgängliga så att ingen behöver leta efter dem.

I köket, rensa disken från din köksbänk, och se till att bänken är fri från saker. I badrummet, ta ut alla handdukar och placera dem i tvättstugan. Detta lämnar gott om utrymme för att få alla i arbete. Det kan även spara tid att plocka upp mattor i huset och placera dem utanför tills allt arbete är gjort.

Var noggrann med betalningen för din städservice

Om du väljer att lämna pengar i huset, se till att ni noga är överens om priset. Du kan också ringa och ge dina kortuppgifter över telefon. När arbetet är avslutat, se till att se över huset och ge positiv feedback om du är nöjd med arbetet. Dessutom, ring samma städfirma igen om du är nöjd med det arbete de gjort. Som en återkommande kund, kommer du märka att det inte krävs förklaring flera gånger, och viktigast av allt, kommer du att veta när du lämnar att du kommer att komma tillbaka till ett vackert, rent hem.